Українська English
 
 

У Києві виступить всесвітньовідомий фахівець з фетальної хірургії

В Києві в Інституті педіатрії, акушерства і гінекології відбудеться лекція знаного американського медика, фахівця з фетальної медицини професора Рубена Квінтеро, присвячена фетальній хірургії. Організатори заходу – Благодійний фонд «Дитяча лікарня майбутнього» та Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України.

Доктор Рубен Квінтеро – директор Інституту фетальної терапії медичного центру «Джексон Меморіал» та відділення медицини матері і плоду Медичного інституту Міллера в Університеті Майамі. Він всесвітньовідомий фахівець у сфері фетальної хірургії – новітнього напрямку перинатальної медицини, об’єктом якого є корекція вад плоду в утробі матері. Цей напрямок є сьогодні одним з найбільш перспективних, адже дозволяє лікувати дитину, не очікуючи її народження. Доктор Квінтеро ознайомить українських фахівців з останніми досягненнями у сфері фетальної хірургії.

Доповідь відбудеться 4 листопада 2013 року у лекційній залі ІПАГу (м. Київ, вул. П. Майбороди, 8). Початок о 12:15. Запрошуються усі бажаючі.

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси