Українська English
 
 

Львівське NOVO відкриває хірургічне відділення зі стаціонаром

Чергова подія в розвитку та формуванні багатопрофільного Медичного Центру NOVO – відділення хірургії зі стаціонаром. Новий підхід, нові технології, нове приміщення і нова в пропозиція.

Високофаховий персонал, сучасне обладнання, персональний комфорт для пацієнта, новий вивірений для потреби пацієнта сервісний супровід – ось переваги, які ви обов’язково оціните, коли звернетесь за допомогою до Медичного Центру NOVO.

До ваших послуг палата інтерсивної терапії і окремі затишні комфортні палати, в яких можна підготуватись до анестезії та перебути належний період після проведення обстеження чи втручання.

Для осіб з особливими потребами передбачена спеціальна палата та облаштовані всі умови.

Очолює хірургічне відділення лікар-хірург вищої кваліфікайної категорії, кандидат медичних наук, член міжнародних хірургічних товариств Ярослав Гавриш. Активний учасник міжнародної програми ІВС (Міжнародного Баріатричного Клубу) із вивчення методів операційного лікування цукрового діабету. Автор понад 60 наукових праць. Вперше в Україні провів ряд складних операцій.

У разі потреби в хірургічному втручанні обов’язково попередньо зверніться за консультацією до нашого фахівця-хірурга. Також ми забезпечимо проведення всіх попередніх аналізів та обстежень, які необхідні для оперативного втручання.

Невдовзі буде опубліковано перелік всього широкого спектру хірургічних операцій чи не всіх медичних напрямів.

Джерело

 

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси