Українська English
 
 

У межах благодійних програм Центром медичних інновацій NOVO проведено 2205 обстежень

Станом на 17 серпня 2021 року в рамках благодійних програм Медичного центру  “NOVO” проведено 2205 обстежень.

Благодійна програма «Інноваційна діагностика в Медичному Центрі «NOVO» (надалі – Благодійна програма) затверджена на виконання цілей, визначених установчими документами Установи благодійного фонду «Центр медичних інновацій» відповідно до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» No 5073­VI від 5 липня 2012 року.

Благодійна Програма є складовим елементом заходів Установи благодійного фонду «Центр медичних інновацій», діяльність якої спрямована на організацію і надання спеціалізованої діагностичної допомоги населенню. Благодійна програма базується на принципах відкритої прозорої звітності, ефективного використання благодійних внесків (пожертв), адресності та цільового використання коштів.

Метою Благодійної програми є забезпечення найвищої якості діагностичних послуг шляхом впровадження та використання інноваційних технологій і забезпечення високого рівня компетентності фахівців Медичного Центру «NOVO» (надалі також – Центр), а також здійснення вагомого внеску в розвиток здорового суспільства та сприяння розвитку охорони здоров’я в Україні.
Основні напрями діяльності Центру в межах цієї Благодійної програми:
1.) Надання безоплатної діагностичної допомоги важким реанімаційним та ургентним хворим дітям, які знаходяться на лікуванні у Львівській міській дитячій клінічній лікарні, Львівській обласній дитячій клінічній лікарні ”ОХМАТДИТ”, Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.
2.) Надання безоплатної діагностичної допомоги неповнолітнім дітям загиблих учасників масових акцій громадського протесту, що розпочалися в Україні 21 листопада 2013 року та загиблих учасників АТО.

3.) Сприяння підвищенню кваліфікації медичних фахівців та впровадження нових методів діагностики.

4.) Співпраця з юридичними та фізичними особами для досягнення цілей, визначених установчими документами Установи благодійного фонду «Центр медичних інновацій» та цілей благодійної діяльності Медичного Центру «NOVO».

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси