Українська English
 
 

Медичний центр NOVO та Благодійний фонд ‘’МіСт’’ ім. М. Савенка разом нададуть допомогу дітям Хмельниччини

Медичний Центр NOVO з ознайомчим та діловим візитом відвідав Сергій Ісаєнко – Президент Благодійного фонду «МіСт» імені Михайла Савенка. Попередні перемовини завершились очікуваним підписанням договору про співпрацю, згідно з яким обидві сторони задекларували спільну діяльність та вжиють необхідні заходи з метою сприяння реалізації програм, які спрямовані на ефективну та якісну медичну допомогу дітям, підліткам (до 18 років) з гострими та хронічними захворюваннями,  які знаходяться в підшефних закладах благодійного фонду  на Хмельниччині.

За узгодженням сторін Благодійний фонд «МіСт» імені Михайла Савенка визначатиме потребу в якісній медичній діагностиці серед своїх підшефних. Також Сергій Ісаєнко підтвердив зобов’язання організувати весь логістичний процес відвідування ними медичного закладу.
Зі сторони NOVO в церемонії підписання взяли участь Голова Наглядової Ради Олександр Максимчук та директор Наталія Климович. Сторони після офіційної частини зустрічі обмінялись символічними подарунками. Сергій Ісаєнко подарував книгу «Михайло Савенко. Час і доля» про життя та діяльність відомого українського містобудівника, чиє ім’я і носить благодійний фонд.

Логістку надання допомоги затвердили після ознайомлення з роботою рецепції. Відповідальним за співпрацю від NOVO буде заступник директора Тарас Лисак.

В ході візиту на NOVO медичний директор Анжела Диба ознайомила гостя з технічним оснащенням Центру, зокрема, з можливостями магнітно-­резонансного томографу GE Healthcare Optima MR450w 1,5Т та 4D комп`ютерного томографу Toshiba AquilionTM PRIME.
Важливим пунктом візиту було  знайомство з лікарями, які братимуть участь в цьому обопільному благодійному проєкті.

За словами Сергія Ісаєнка, переважна більшість маленьких пацієнтів з Хмельниччини потребуватиме допомогу в коректуванні опорно-рухового апарату. Саме обговоренню необхідного консультування з цього приводу була присвячена зустріч з дитячим ортопедом-травматологом вищої категорії Петром Гнідцем.

Президент Асоціації благодійників України, Голова Наглядової ради  Центру  Олександр Максимчук розповів про хід виконання Благодійної програми «Інноваційна діагностика в Медичному Центрі «NOVO», ознайомив з перспективами розвитку медичного закладу, ініціативами в створенні Львівського медичного кластеру та ознайомив Сергія Ісаєнка з приміщенням та оснащенням нового хірургічного відділення зі стаціонаром, яке запрацює вже цього літа.

Потискаючи Сергієві Ісаєнкові руку Олександр Максимчук зазначив: “Географія нашої діяльності в розвитку благодійних ініцатив щороку розшиюється як екстенсивно, так й інтенсивно. Сьогоднішня закладена чергова цеглинка співпраці з нашими друзями з Хмельниччини. Впевнений, вона стане основою великої мультигалузевої фундаментальної співпраці”.

На завершення Сергій Ісаєнко підсумував: «Між Хмельниччино. і Львовом чимала відстань. Але фаховість спеціалістів NOVO та високоточне обладнання стали тими критеріями, які знівелювали кілька сотень кілометрів. Адже ми шукали саме таких близьких за духом однодумців-партнерів і професіоналів. Говоримо разом з вами: Любіть жити!».

Довідка.  Благодійний фонд «МіСт» імені Михайла Савенка засновано в 2012 році  Дмитром Савенком (кавалер ордену «За заслуги» II-го i III-го ступеней)  в пам’ять свого батька, який у важкі повоєнні роки був вихованцем дитячого будинку.  Фонд опікується 16-ма дитячими та соціальними закладами на Хмельниччині.  Незмінним Президентом Фонду є Сергій Ісаєнко. Офіційний сайт – https://bf-mist.org.ua/

Джерело

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси