Українська English
 
 

Медичний центр NOVO відвідали французькі благодійники

17 лютого до Медичного центру NOVO завітала делегація французької гуманітарної асоціації – Association les Joyeux Petits Souliers.

Директор Центру Наталія Климович розповіла іноземним гостям історію створення та функціонування закладу. Зокрема, увага було закцентована на благодійних програмах, які активно працюють у центі NOVO.

Головний лікар комунальної міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт поінформував про державно-приватне партнерство та внесок Медичного Центру NOVO в ефективне діагностування дітей, які перебувають на лікуванні в цьому закладі.

Після завершення оглядового знайомства відбулася зустріч членів Наглядової ради Центру Олександра Максимчука та Андрія Іонова з керівниками французької делегації Франсуа Бланше та Аланом Ладе.

Французькі благодійники вже 20 років співпрацюють з українськими організаціями, що опікуються гуманітарними проектами, пов’язаними, в першу чергу, з оздоровленням дітей та їхнім культурно-мистецьким розвитком.

Сторони обмінялись думками щодо можливої співпраці. Наступний візит представників французької Асоціації відбудеться у червні – вони відвідають щорічний звітний концерт «Львівського мистецького центру «Веселі черевички», яким вже тривалий час опікуються.

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси