Українська English
 
 

589 обстежень проведено Медично-діагностичним центром NOVO

У рамках благодійної програми Медично-діагностичного центру NOVO станом на 10 травня 2017 року було проведено 589 обстежень.

Заснований Благодійним фондом «Дитяча лікарня майбутнього» Медично-діагностичний центр NOVO, що з 2014 році працює на базі Львівської міської комунальної дитячої клінічної лікарні, реалізує низку благодійних програм та обстежень.

Так, у 2017 році  було здійснено 147 обстежень за такими напрямками:

1. Надання безоплатної діагностичної допомоги важким реанімаційним та ургентним хворим дітям, які знаходяться на лікуванні у:
– Львівській міській дитячій клінічній лікарні,
– Львівській обласній дитячій клінічній лікарні ”ОХМАТДИТ”,
– Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі

Допомогу надано 122 дітям віком від 1 місяця від народження до 16 років.

2.  Надання безоплатної діагностичної допомоги неповнолітнім дітям загиблих учасників масових акцій громадського протесту, що розпочалися в Україні 21 листопада 2013 року та загиблих учасників АТО.

Надано допомогу 1 пацієнту.

3. Співпраця з юридичними та фізичними особами для досягнення цілей, визначених установчими документами Установи благодійного фонду “Центр медичних інновацій” та цілей благодійної діяльності Медичного Центру NOVO

Допомогу надано 23-м пацієнтам віком від 3 місяців до 77 років.

Про Благодійну програму: Благодійна програма «Інноваційна діагностика в Медичному Центрі «NOVO» (надалі – Благодійна програма) затверджена на виконання цілей, визначених установчими документами Установи благодійного фонду «Центр медичних інновацій» відповідно до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» No 5073¬VI від 5 липня 2012 року.

Благодійна Програма є складовим елементом заходів Установи благодійного фонду «Центр медичних інновацій», діяльність якої спрямована на організацію і надання спеціалізованої діагностичної допомоги населенню. Благодійна програма базується на принципах відкритої прозорої звітності, ефективного використання благодійних внесків (пожертв), адресності та цільового використання коштів.

Метою Благодійної програми є забезпечення найвищої якості діагностичних послуг шляхом впровадження та використання інноваційних технологій і забезпечення високого рівня компетентності фахівців Медичного Центру «NOVO» (надалі також – Центр), а також здійснення вагомого внеску в розвиток здорового суспільства та сприяння розвитку охорони здоров’я в Україні.

Джерело

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси