Українська English
 
 

МБФ “Україна 3000” привітав дітей зі святом Миколая

19 грудня у Михайлівському Золотоверхому монастирі відбулось святкування Дня святого Миколая.

1000 дітей із дитячих будинків сімейного типу, багатодітних родин, родин героїв Небесної сотні, військовослужбовців зони АТО, працівників МНС, а також вихованці недільних шкіл Київської єпархії отримали радість від святкового заходу та подарунків. Діточок особисто привітав Патріарх Філарет та Святий Миколай!

Організатори заходу – Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000», благодійна організація Української православної церкви Київського Патріархату «Елеос» та Мистецька агенція «Територія А». Святкову атмосферу створили Анжеліка Рудницька, Марина Одольська та дітки-колядники з Рівненщини та Закарпаття! Після прекрасного концерту всі дітки отримали подарунки, які спакували для них хлопчики й дівчатка з Великобританії.

На свято завітала Катерина Ющенко, голова Наглядової ради МБФ «Україна 3000».

«Отець Сергій Дмитрієв, голова «Елеосу», цього року зробив багато інших добрих справ. Окрім цього заходу, до 1 вересня разом з іншими благодійниками він спакував 800 ранців для дітей солдат і офіцерів, що служать на сході Україні. А вже наступного тижня ми відкриваємо кухню для нужденних, їжу для якої надаватимуть мої друзі з ресторану «Остання барикада». Для мене велика честь працювати з такою ефективною організацією! Слова особливої подяки волонтерам – студентам Університету банківської справи!», – поділилась враженнями пані Катерина.

Дякуємо всім, хто долучився до цього чудового свята!

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси