Українська English
 
 

У рамках благодійних програм Центром медичних інновацій NOVO проведено 3809 обстежень

Станом на 4 грудня 2022 року в рамках благодійних програм Медичного центру  “NOVO” проведено 3809 обстежень.

Благодійна програма «Інноваційна діагностика в Медичному Центрі “NOVO“ (надалі – Благодійна програма) затверджена на виконання цілей, визначених установчими документами Установи благодійного фонду “Центр медичних інновацій“ відповідно до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» No 5073­VI від 5 липня 2012 року.

Благодійна Програма є складовим елементом заходів Установи благодійного фонду “Центр медичних інновацій“, діяльність якої спрямована на організацію і надання спеціалізованої діагностичної допомоги населенню. Благодійна програма базується на принципах відкритої прозорої звітності, ефективного використання благодійних внесків (пожертв), адресності та цільового використання коштів.

Метою Благодійної програми є забезпечення найвищої якості діагностичних послуг шляхом впровадження та використання інноваційних технологій і забезпечення високого рівня компетентності фахівців Медичного Центру “NOVO“ (надалі також – Центр), а також здійснення вагомого внеску в розвиток здорового суспільства та сприяння розвитку охорони здоров’я в Україні.

Основні напрями діяльності Центру в межах цієї Благодійної програми:

1.) Надання безоплатної діагностичної допомоги важким реанімаційним та ургентним хворим дітям, які знаходяться на лікуванні у Львівській міській дитячій клінічній лікарні, Львівській обласній дитячій клінічній лікарні ”ОХМАТДИТ”, Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

2.) Надання, згідно з умовами  Меморадуму про співпрацю з Комунальним закладом Львівської обласної ради Будинок воїна,  безоплатної діагностичної допомоги неповнолітнім дітям учасників Антитерористичної операції та Операції обєднаних сил і загиблих учасників масових акцій громадського протесту (Героїв Небесної Сотні)що розпочалися в Україні 21 листопада 2013 року».

3.) Сприяння підвищенню кваліфікації медичних фахівців та впровадження нових методів діагностики.

4.) Співпраця з юридичними та фізичними особами для досягнення цілей, визначених установчими документами Установи благодійного фонду Центр медичних інновацій та цілей благодійної діяльності Медичного Центру NOVO.

Медичний Центр “NOVO“ є структурним підрозділом Установи благодійного фонду “Центр медичних інновацій“ та є першим в Україні діагностичним центром створеним неприбутковою юридичною особою приватного права. Центр відкритий в приміщенні Львівської міської дитячої клінічної лікарні на засадах приватно­державного партнерства.Медичний Центр “NOVO“ створений та здійснює свою діяльність за рахунок благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб і не має на меті одержання прибутку.

Медичний Центр “NOVO“ оснащений новим безпечним найсучаснішим обладнанням провідних світових виробників. Зокрема, в Центрі працює:

­ магнітно­резонансний томограф Optima MR450w GE Healthcare;

­ комп’ютерний томограф Toshiba Aquilion Prime;

­ апарати ультразвукової діагностики: ультразвукові сканери Accuvix V20 Prestige та MySono U5 Samsung.

Деталі та звіти за лінком: https://www.novo.lviv.ua/about/charity/

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси