Українська English
 
 

NOVO – офіційний медичний партнер ФК «Карпати» (Львів)

ФК «Карпати» уклав договір з новим офіційним медичним партнером клубу – Центром медичних інновацій NOVO (Медичний Центр NOVO). У рамках цього партнерства логотип NOVO з’явиться на футболках гравців (на лівому плечі). Термін угоди між сторонами розрахований на весь футбольний сезон 2015/16 рр. Клуб переконаний, що діагностичні медичні послуги від NOVO забезпечать нашим гравцям можливість зберігати високу спортивну форму, завчасно здійснювати профілактику можливих захворювань та ставити точний діагноз під час виникнення проблем зі здоров’ям. Сподіваємось, їх буде якомога менше.

Директор Медичного Центру NOVO Наталія Климович у коментарі Інформаційному центру ФК «Карпати» розповіла про початок співпраці з нашим клубом.

«121 рік тому відбувся перший футбольний матч в історії українського футболу. І сталося це у Львові поміж командами Львова та Кракова. Наше місто назавжди ввійшло в історію завдяки цій події, нарівні з іншими досягненнями, які українцям (а деякі і загалом людству) подарували львів’яни. Це і перша книга, і гасова лампа, і перша залізниця, і перший міський театр та багато іншого.

Ми також одними з перших як у Львові, так і в Україні запровадили гідну найкращих світових зразків практику медичного діагностування. Одним із своїх завдань, окреслених Медичним Центром NOVO в офіційній місії, вважаємо здійснення свого внеску в розвиток здорового суспільства. У тому числі і в вихованні культури медичного обслуговування.

Спорт чи професійний, чи масовий любительський є невід’ємною частиною формування цього нового здорового суспільства. А ФК «Карпати» є яскравим прикладом того, як прихилити і старших людей, і дітей до залучення занять спортом та ведення здорового способу життя.

Крім того, ми любимо наші «Карпати». Я сама є запеклим вболівальником. Знаю, що це клуб, котрий має великі традиції, це клуб, котрий завжди був бійцем, це клуб, завдяки перемозі якого в Москві звучала «Черемшина».

Ми хочемо, щоб всі, хто обстежується у нас, були здоровими. Тепер ми будемо щиро вболівати за успіх наших карпатівців не тільки на футбольному полі, а й коли необхідність їх приведе до нас. Щиро хочемо, щоб їх оминали травми та хвороби. Цього ми бажаємо усім.

Ми все зробимо, щоб Ви назвали нас хорошими, корисними, одним словом, справжніми друзями. БУДЬТЕ ЗДОРОВІ та ЛЮБІТЬ ЖИТИ! А ще, «Ми львів’яни, ми найсильніші!» та «І Кубок знов буде у Львові, і буде золото у нас!».

У той же час, старший лікар ФК «Карпати» Ростислав Пастушенко розповів: «Перед підписанням договору, ще до початку зборів в Словенії, я відвідав медичний центр NOVO аби оглянути рівень послуг та медичного забезпечення. Зізнаюся, що побаченим залишився задоволеним, адже наш новий медичний партнер має змогу забезпечити футболістів «Карпат» діагностикою МРТ (магнітно-резонансна томографія) і КТ (комп’ютерна томографія) в достатній кількості, тобто не лише гравців першої команди, але й дублерів, юніорів і навіть учнів нашої школи та Академії, які знаходяться на контракті з клубом. Сподіваюся, що у нас з медичним центром NOVO буде плідна співпраця, яка піде на користь обом структурам» – підсумував старший лікар ФК «Карпати».

Джерело: http://www.fckarpaty.lviv.ua/ua/news/14604/page.html

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси