Українська English
 
 

Медичний центр NOVO розпочав роботу

28 жовтня 2014 року Медичний центр NOVO, що працює на базі Львівської міської дитячої клінічної лікарні, розпочав свою роботу.

Після освячення Центру, яке провели священнослужителі Володимир Мущич (Голова комісії у справах охорони здоров’я Львівської архієпархії Української греко-католицької церкви) та Дмитро Грайник (медичний капелан), відбулася невеличка церемонія, присвячена відкриттю.

Головний лікар Львівської міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт наголосив, що вже багато років медики чекали і мріяли про можливість використовувати у своїй роботі такого рівня обладнання для діагностування маленьких пацієнтів. «Щиро дякуємо донорам-благодійникам, які обрали саме нашу лікарню для облаштування такого діагностичного центру. Впевнений, що наша співпраця буде запорукою ефективнішого лікування для пацієнтів: і дітей, і дорослих», – зазначив керівник лікарні.

Президент Асоціації благодійників України, Голова Наглядової Ради Установи благодійного фонду «Центр медичних інновацій» Олександр Максимчук розповів про історію створення Центру. Він наголосив, що свого часу благодійники України підтримали ініціативу Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» – проект «Дитяча лікарня майбутнього», який через тодішню зміну політичної ситуації в країні не вдалось реалізувати так масштабно, як було заплановано. «Я щиро радію, що розпочата справа з впровадження новітніх технологій в галузь медицини далі продовжується і прикладом цьому є відкриття сьогодні Центру NOVO», – підкреслив Олександр Максимчук.

Про благодійні програми, які в своїй діяльності реалізовуватиме Центр, розповіла його директор Наталія Климович. Головний лікар Анжела Диба, лікарі-радіологи Наталія Мотринець і Олександр Малко ознайомили колег з дитячої лікарні з перевагами та можливостями встановлених в Центрі пристроїв МРТ, КТ та УЗД.

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси