Українська English
 
 

1 жовтня – Європейський день благодійних фондів

1 жовтня Європа уперше відзначає День благодійних фондів. Це свято започатковане у 2013 році з ініціативи DAFNE – мережі з 24 національних асоціацій благодійних фондів Європи, що об’єднує понад 6 тисяч різних організацій.

День фондів проводиться з метою привернення уваги до факту існування такого типу благодійних організацій, як фонди, що працюють у найрізноманітніших сферах соціального життя. Сьогодні у багатьох містах Європи проходять фестивалі, присвячені філантропії. Понад 200 фондів проводять акції, семінари, дискусії, зустрічі, виставки.

Благодійний фонд «Дитяча лікарня майбутнього» дякує усім друзям та партнерам. Разом із вами ми вже допомогли українській медицині сучасним обладнанням, підвищенням кваліфікації лікарів. Ми і надалі будемо сприяти розвитку медицини материнства і дитинства в Україні.

Принагідно вітаємо усіх колег, які разом із нами працюють на благодійній ниві і роблять суспільство кращим. Нехай на вашому шляху не буде перешкод, а поруч будуть надійні друзі. Щастя і добробуту вам і вашим родинам!

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси