Українська English
 
 

Проект створення Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері і дитини бере участь у відборі державних інвестиційних проектів

Проект створення Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері і дитини отримав нове дихання. У 2016 році Державне управління справами вирішило включити цей проект до списку державних інвестиційних проектів.

Фонд «Дитяча лікарня майбутнього» активно співпрацював з ДУС у питаннях підготовки інвестиційного проекту та надавав усі необхідні документи і роз’яснення.

Відповідаючи на запит Фонду «Дитяча лікарня майбутнього», ДУС поінформувало, що, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2015 року № 571 «Деякі питання управління державними інвестиціями», матеріали щодо державного інвестиційного проекту «Створення Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері і дитини» надіслано Державним управлінням справами до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України для подальшої участі у відборі державних інвестиційних проектів та проведення відповідних процедур. Відбір державних інвестиційних проектів здійснюється Міжвідомчою комісією з питань державних інвестиційних проектів, яку очолює Міністр економічного розвитку і торгівлі України. Відповідно до протоколу засідання від 14 липня 2016 року, цією Комісією вирішено розпочати розгляд проектів, прийнятих для участі у відборі на рік, у перший тиждень вересня 2016 року.

Фонд «Дитяча лікарня майбутнього» вітає активність Державного управління справами щодо реалізації проекту створення Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері і дитини. Адже проблема лікування важкохворих дітей в Україні сьогодні залишається надзвичайно актуальною.

Закликаємо усіх, від кого залежить прийняття рішення щодо подальшої долі державних інвестиційних проектів, а також громадськість і засоби масової інформації підтримати цей проект і відкрити для нього можливість втілення.

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси