Українська English
 
 

Станом на 29 квітня 2023 року в рамках благодійних програм Медичного центру «NOVO» проведено 4475 обстежень

Благодійна програма «Інноваційна діагностика в Медичному Центрі «NOVO» затверджена на виконання цілей, визначених установчими документами Установи благодійного фонду «Центр медичних інновацій» відповідно до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» No 5073­VI від 5 липня 2012 року. Благодійна Програма є складовим елементом заходів Установи благодійного фонду «Центр медичних інновацій», діяльність якої спрямована на організацію і надання спеціалізованої діагностичної допомоги населенню. Благодійна програма базується на принципах відкритої прозорої звітності, ефективного використання благодійних внесків (пожертв), адресності та цільового використання коштів.

Окрім традиційної благодійної програми, яка діє вже протягом багатьох років, Медичний Центр «NOVO» у минулому році в межах міжнародної програми #CharityHelpUA запустив ще одну благодійну програму #NOVOhelp.

Міжнародна благодійна програма #CharityHelpUA – це програма, яка створена з метою об’єднань зусиль та ресурсів членів Асоціації благодійників України, її партнерів та благодійників на допомозі у захисті України від російських загарбників та подолання гуманітарних викликів пов’язаних з військовими діями. Ініціатором та координатором програми є ВБО «Асоціація благодійників України». Рішенням правління Асоціації функції оператора Програми в медичному та логістичному напрямку будо делеговано члену Асоціації – Установі благодійного фонду « Центр медичних інновацій» (Медичний центр NOVO). Програма дій Медичного центру NOVO отримала назву #NOVOhelp.

Від початку реалізації програми #NOVOhelp і до сьогодні  програма реалізовує декілька напрямків діяльності. А саме:

Напрям 1: Надання медичної діагностичної та консультативної допомоги внутрішньо переміщеним особам з районів ведення бойових дій та інших міст України;

Напрям 2: Допомога учасникам бойових дій;

Напрям 3: Доставка медикаментів з Європи, сортування на складських площах та цільова відправка для військових та цивільних в райони ведення бойових дій;

Напрям 4: Доставка медичного обладнання для організації надання медичної допомоги у Львові;

Напрям 5: Залучення та працевлаштування лікарів-переселенців з районів ведення бойових дій та інших міст України;

Напрям 6: Збір коштів для забезпечення волонтерської та медичної діяльності.

Деталі за лінком: https://www.novo.lviv.ua/about/charity/

Підтримати проект

Підтримати проект

Обери інформер

Допоможи дітям! Розмісти у себе баннер
Приклад інформера:

Відео презентація

Сервіси